20.6 C
Pristina
Thursday, October 6, 2022

Rreth Nesh

Misioni kryesor i Raporto është raportimi i saktë i qytetarëve në kohë reale, duke ruajtur fuqishëm epitetin e medias së pavarur dhe pozicionin si lider në fushën e medias online.