10.7 C
Pristina
Tuesday, March 21, 2023

Kontakti

Për çdo pyetje dhe paqartësi ju lutemi mos hezitoni të na shkruani e-mail.

INFO

Tringë Smajli, nr. 20, Prishtinë

+383 46 390 390

redaksia@raporto.com