Mushkolaj qet foto nga vendi ku trajtohen me kimioterapi pacientët me kancer: Kushte katastrofale

9

Analisti i politikës, Imer Mushkolaj, ka publikuar një fotografi të tmerrshme nga reparti i Biokimisë në QKUK.

Mushkolaj ka thënë se në përdhesën e Biokimisë në QKUK ku trajtohen pacientët me kancer janë kushtet katastrofale.

Ai ka kritikuar pushtetin që sipas tij, po merret me dialogun dhe jo me përmirësimin e kushteteve në spitale. 

Në këtë hapësirë, në përdhesën e Biokimisë në QKUK, trajtohen me kimioterapi pacientët me kancer. Kushte katastrofale. Ndërkohë, pushteti vazhdon të merret me Borrellin e Lajçakun.” – ka shkruar ai në Facebook.

Statusi: