Aksident i rëndë në Mal të Zi, autobusie bie në greminë

15

Të paktën dy persona kanë humbur jetën, ndërsa disa persona janë lënduar në aksidentin që ka ndodhur në rrugën Cetinje – Budvë në Malin e Zi.

Të dhënat fillestare të policisë tregojnë se në autobus ndodheshin nga 30 deri në 35 pasagjerë dhe se në autobus nuk kishte fëmijë.

Shoferi i autobusit u dërgua në polici dhe u ndalua. 17 persona të lënduar janë dërguar në spitalin e Podgoricës.