Përfundon bastisja në shtëpinë e mikut të Calit

22

Ka përfunduar bastisja e forcave të EULEX-it në shtëpinë e familjes së Behar Berishës.

Berisha ishte ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) dhe mik i Salih Mustafës, ish-eprorit të UÇK-së të dënuar në Gjykatën Speciale në Hagë.

Hetuesit e Prokurorisë së Specializuar janë parë duke u larguar nga shtëpia e ish-ushtarit të UÇK-së.

Ende nuk dihet qëllimi i realizimit të këtij kontrolli me urdhër të Prokurorisë së Specializuar.