“Ambienti” me angazhim maksimal për një ambient të pastër  në Ferizaj

23

Ndërmarrja Publike  “Ambienti” ka kohë që ka shpallur një mobilizim të shtuar për të rritur nivelin e pastërtisë në qytetin e Ferizajt. Prioritet ka vënë zonën urbane, pa lënë anash edhe pjesët tjera, punë që po bie në sy edhe te qytetarët,

Gjatë ditës së sotme punëtorët e kësaj Ndërmarrje janë parë që nga orët e hershme të mëngjesit duke pastruar pjesët më të frekuentuara nga qytetarët e Ferizajt, sheshin dhe nënkalimin e Ferizajt.

Pamjet tregojnë se është bërë vërtet një punë e mirë që ja vlen të përshëndetet.

Urojmë që pas kësaj edhe qytetarët të respektojnë mundin e këtyre punëtorëve dhe  të kontribuojnë në mbajtjen e pastërtisë duke mos hedhur mbeturina.

Pamje nga  aksioni i pastrimit të nënkalimit në Ferizaj