Bajqinovci: Vendosmëria e Kurtit është garanci për cilësinë e marrëveshjes, prandaj Vuçiqi është kaq refuzues

11

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci ka thënë se vendosmëria dhe argumentet e kryeministrit, Albin Kurti janë garancion për cilësinë e marrëveshjes.

Sipas Bajqinovcit, kjo është arsyeja pse presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq është kaq refuzues.

“Vendosmëria e Kurtit dhe argumentimet e tij janë garancion për cilësinë e marrëveshjes. Prandaj, Vuçiqi është kaq refuzues!” – ka shkruar Bajqinovci në Facebook.