Mbi 200 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

9

207 është numri i rasteve aktive me COVID-19 në Kosovë.

Instituti Kombëtar i Shëndet Publik të Kosovës, në raportin e ditës së mërkurë ka njoftuar se është regjistruar një viktimë dhe janë shënuar 23 raste pozitive, derisa numri i përgjithshëm është rritur në 273,468.

Ndërkohë, janë shëruar 33 persona dhe 13 të tjerë janë hospitalizuar në spitalet e Kosovës.