Nisja e hetimeve për ndërtimet në Podujevë, reagon Shpejtim Bulliqi

12

Kryetari i Komunës së Podujevës Shpejtim Bulliqi ka reaguar pas nisjes së hetimeve lidhur me ndërtimet në komunën e Podujevës, pas shkarkimit të drejtorit të Insapekdionit Besnik Mulliqi.

Bulliqi thotë se do të bashkëpunoj m eprokurorinë, në zbardhjen e të vërtetës.

“Në media po qarkullon lajmi se Prokuroria Themelore në Prishtinë ka filluar hetimet për ndërtimet pa leje në zonën përreth Liqenit të Batllavës”.

“I gëzohem këtij lajmi dhe mirëpres çdo hetim, me qëllim që të zbardhet e vërteta lidhur me këtë çështje.

Shpreh gatishmërinë e plotë, që si institucione lokale, të bashkëpunojmë ngushtë me Prokurorinë për zbardhjen e të vërtetës për ndërtimet ilegale në atë zone”, tha Bulliqi.