Hysni Gucati vjen në Kosovë

28

Ish-kryetari i OVL-UÇK-së, Hysni Gucati ka arritur sot në Kosovë.

Ai është shoqëruar nga forca të shumta të njësive speciale të EULEX-it.

Gucati ka vizitur nënën e tij e cila është e sëmurë dhe njëkohësisht po qëndron për trajtim mjekësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Para dy jave, Gucati u dënua nga Gjykata Speciale në Hagë me 4 vite e gjysmë burgim.