Publikohet “Tequila” nga Tayna dhe Azet 

40

Bashkëpunimet në mes të këngëtarëve dhe reperëve kosovar janë duke vazhduar

I fundit është edhe kënga “Tequila” që sonte është lansuar nga dyshja e njohur Tayna dhe Azet.

Edhe kjo këngë është një këngë verore dhe i këndohet dashurisë dhe dehjeve të verës në bregdet.

Pas një kohe në këtë prodhim për Tayna kthehet producenti Cricket teksa kënga është postuar në kanalin e Friends Enterteinment.