Si të bartet printi leopard këtë verë?

606

Printi leopard tashmë është bërë me të madhe klasikë e stinës

Jemi mësuar ta shohim në koleksionet e kaluar, andaj disi është edhe logjike që disenjatorët as këtë sezon nuk e kanë harruar këtë print.

E kanë shfrytëzuar në mënyra të ndryshme dhe në forma më të llojllojshme – nga leopardi i zgjuar deri në stilin grunge, të cilat kemi mundur t’i shohin te Versace dhe Celine, por edhe deri te fustanet seksi mini te Balenciage apo Dolce&Gabbana.

Me të madhe gjatë kohës që po kalon po i bartin edhe influentuesete shumta si p.sh. Pernille Teisbaek. Dhe si do të barten në mënyrë të freskët këtë sezon, shikoni në vazhdim.

Bëhuni të guximshme dhe provoni këtë print, bashkoni leopardin me mostrat me lule. Për të qetësuar kombinimin, shtoni shtesa mode me nuanca neutrale, por me formë interesante.