Shihni se çfarë mund të bëjë një grim i vogël

248

Ndërsa shumica e grave në mediat sociale përpiqen të fshehin mangësitë e tyre, Jesse nuk ka asnjë problem me këtë dhe shpesh flet për problemin e saj të puçrrave

Gjithsesi, ajo që i magjeps ndjekësit e saj janë aftësitë që ka për grimin, falë të cilave ajo fsheh të gjitha mangësitë dhe transformohet, kështu që është e vështirë të thuash se është e njëjta grua.

Për të fshehur skuqjen në fytyrën e saj, ajo përdor disa produkte.

Në një nga udhëzimet, ajo ka shpjeguar se përdor krem hidratues, prajmer, korrektor, pudër të lëngshme dhe së fundmi pudër guri.

Truku kryesor është në zgjedhjen e korrektorit jeshil që neutralizon skuqjen dhe në fiksuesin që përdor para se të aplikojë pluhurin e gurit.

Pas kësaj, përdorni fiksuesin përsëri dhe, nëse është e nevojshme, aplikoni pudër të lëngshme aty ku është e nevojshme.