Fotografitë e shkrepura në momentin perfekt

186

Që kur fotografia e parë u shkrep në vitin 1826, fotografët amatorë dhe ata profesionistë kanë qenë në ‘’gjueti’’ për të kapur një moment perfekt.

Çdo fotografi tregon një histori, disa thjesht mbesin në histori për shkak të ‘momentit perfekt të shkrepjes së tyre.

Nga ndërtesat e pamundura te perspektivat konfuze që do t’ju bëjnë të kruani kokën, shikoni më poshtë albumin e disa prej fotove më të pabesueshme që janë bërë në momentin perfekt.