Atletet që Kanye West i përdori në “Grammy” shiten për 1.8 milion dollarë

362

Një palë atlete të Kanye West, të përdorura gjatë performancës së tij në “Grammy 2018”, u shiten me një çmim rekord 7 shifror.

Çmimi i tyre ishte plot 1.8 milion dollarë.

Kanye mbante atletet të njohura si Nikes në “Grammy Aëards 2008”, kur interpretoi “Hey Mama” dhe “Stronger”.

Çmimi i shitjes prej 1.8 milion dollarësh shkatërron plotësisht rekordin për atletet më të shtrenjta të shitura ndonjëherë.Reklamë