Mbret ëresha zakonisht b ën grimin vetë vetëm në një ditë të veqant jo

239

Ndryshe nga njerëzit e zakonshëm, Mbretëresha zakonisht ka shumë ngjarje madhështore mbretërore për të marrë pjesë, nga ahengjet deri tek banketet.

Kështu ajo vishet më së miri, me kapele dhe xhevahire dhe buzëkuq rozë të ndritshme.

Por gjëja që na ka habitur më tepër është se ajo shumë rrallë mund të bëjë tualet nga një make-up artist.

Mbretëresha preferohet të lyhet dhe kurohet vetë çdo ditë të vitit.

Sipas Angela Kelly, një këshilltare personale dhe stiliste e vjetër e Mbretëreshës, tregon se ajo vetëm një herë në vit kërkon ndihmë për të bërë make-up dhe ajo është dita kur filmon mesazhin e saj për Krishtlindjet.